Bekijk onze laatste recensies
Sjors
01-08-2018
Voor een one size fits all, goed uitstrekken voor gebruik. Kwaliteit verder prima en mooie patronen.
Zwarte netstof catsuit met open kruis
Zwarte netstof catsuit met open kruis
01-08-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
01-08-2018
Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Kan verwarmt of verkoelt worden.
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
01-08-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
01-08-2018
Kleine fles, kans op lekken. Product zelf werkt prima en lang.
Durex Playgel Lovely Long - 50 ml
Durex Playgel Lovely Long - 50 ml
01-08-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
28-05-2018
geurloos, simpel maar werkend.
MALE - Anal Lubricant (250ml)
MALE - Anal Lubricant (250ml)
28-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
28-05-2018
Handzaam en simpel in gebruik.
Cobeco Toycleaner 50ml
Cobeco Toycleaner 50ml
28-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
28-05-2018
Prima kwaliteit voor de prijs. Valt niet snel af.
Open Achterkant Kanten Slip
Open Achterkant Kanten Slip
28-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjors
28-05-2018
Goed materiaal. Buttplug makkelijk in te brengen. Prostaat stimulator valt makkelijk uit.
Vibrerende Buttplug Set
Vibrerende Buttplug Set
28-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pieter
05-03-2018
Heerlijk om overdags om te hebben. Voelt heerlijk geil en de spanning dat je ieder moment een stive kan krijgen maakt het alleen maar lekkerder. Heerlijk zonder ondergoed, je pik blijft stevig op z'n plaats....en dan lekker de vrijheid om in je broek je pik stijf te voelen worden.....een aanrader.
Metalen Cockring En Balring
Metalen Cockring En Balring
05-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pieter
05-03-2018
Deze plug zit echt heeeeerlijk. De hele dag in is geen probleem en resulteert in een steeds geiler gevoel gedurende de dag.hij blijft goed ziten en zakt niet dieper of er uit.......lekker de hele dag wiebelen op de stoel op je werk om hartstikke geil te worden.
Anal To Go Plug - Roze
Anal To Go Plug - Roze
05-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pieter
05-03-2018
Deze pillen zijn erg goed. Naast dat ze natuurlijk zijn geven ze geen bijwerkingen.....het grootste voordeel is: je hebt niet permanent een stijve, maar kan gedurende een uur of 12 makkelijk en stijve krijgen en ook houden op het moment dat je zelf wil. De bloeddoorstroming is veel beter, waardoor je penis ook nog es lekker dik aan voelt. Mijn vrouw kon direct bij het eerste gebruik al een groot verschil merken.
Libido Forte
Libido Forte
05-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pornflakes
03-03-2018
Voordelen: -Spatwater bestending (Eigenlijk alles behalve onderdompelen) - Lange batterijduur - Roterende kop is uniek en prettig Nadelen: - Mist een knop om direct maximale trilstand in te schakelen.
Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator
Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator
03-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sunflower
13-01-2018
Prachtige catsuit zit erg comfortabel
Abra Catsuit Met Open Kruis - Rood
Abra Catsuit Met Open Kruis - Rood
13-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sunflower
13-01-2018
Zit erg lekker zacht materiaal
Sexy zwarte catsuit
Sexy zwarte catsuit
13-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekkere genietters
01-10-2017
Nu geen nat bed meer een super artikel. nu lekker ongeremde natte sex
Lak laken Paars
Lak laken Paars
01-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekkere genietters
01-10-2017
Dit is een super lekker spelletje genieten er samen reuzen van
Strap-on
Strap-on
01-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Derk derk jan
25-09-2017
Het glijmiddel is fijn glijd ook lekker over je geslachtsdeel vooral bij de trillingen kan dit aan bevelen.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
25-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Derk derk jan
25-09-2017
Ik vind het fijn vooral met de verschillende snelheden en de extra prikkelingen waardoor ik meer opgewonden raak. Het duurt ook langer voordat je klaar komt vind ik ook wel fijn.
Luxe vibrerende masturbator zwart
Luxe vibrerende masturbator zwart
25-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Giddo
21-09-2017
Prima spul, werkt perfect. beide zijn zeer tevreden.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
21-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Giddo
21-09-2017
wat een heerlijk dingetje. we hebben er allebei al heel veel plezier en genot van gehad. vooral het materiaal is heel prettig, zeker als je hem lekker warm maakt. zeker een aanrader!!
Crystal Jellies - Anal Starter
Crystal Jellies - Anal Starter
21-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Miertje72
04-06-2017
Sexy lingeriesetje..zit alleen in het kruis wat minder, maar verder wel goed. Prijs iets aan de dure kant.
Hessa Body en Kousen - Zwart
Hessa Body en Kousen - Zwart
04-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dre'
27-05-2017
Ik vind de stringetjes mooi en sexi En zie dat mijn vrouw er erg gelukig van wordt De string met open kruis vindden wij allebij Een aanrader en een sieraad vöor elke vrouw Iedere vrouw zou deze string in huis moeten hebben Het wind je op zowel de man als de vrouw zelf
7-delige set strings
7-delige set strings
27-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dre'
27-05-2017
Schiterend mooi sexi en een sieraad voor elke vrouw Iedere vrouw zou dit in huis moeten hebben het maakt Je super geil zowel de man als de vrouw
String met open kruis
String met open kruis
27-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Chef
15-05-2017
Sexy!
To The Extreme - kanten teddy met diepe V
To The Extreme - kanten teddy met diepe V
15-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Chef
15-05-2017
Sexy!
Netpanty Met Open Kruis En Openingen - Zwart
Netpanty Met Open Kruis En Openingen - Zwart
15-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
ladyonthemove
13-01-2017
Product zit prima. Mooi materiaal. Valt wel iets kleiner dan verwacht dus zou eerder een maat groter aanraden.
Lak string zwart
Lak string zwart
13-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: